I swear this time i mean it

 
 
Åkte aldrig till Uppsala idag, utan stannade hemma eftersom att jag mådde för dåligt. Men nu är jag på bättringsvägen och kommer säkert att må mycket bättre imorgon! Mina nyårsplaner ändrades lite, vet inte hur det kommer bli nu men vi får se. Ska iallafall fira med Luna varesej eller och sen sova över hos henne. Kommer säkert att bli dunder ändå!
 
Sitter just nu och kollar på lite insperation till sminkningar man kan ha på nyårsafton, vill inte ha för mycket, men vill ändå att det ska synas. Lägger troligen upp en bild imorgon på hur jag bestämmer mig för att ha. 
 
Mina favoriter! 
 
 
 
 

You're the closest to heaven that I'll ever be

 
 
 Sleeping with Sirens
 
 
You bleed just to know you're alive
 

Ännu en sen natt, ska försöka somna till den här låten. Kärlek ♥

Try not to miss me when i'm gone

 
 
 
Har legat i sängen mesta delen av dagen och bara mått allmänt piss. Hade planerat att kolla på film hela dagen, så jag började att kolla på en skräckfilm som hette "The Possesion" men jag vågade bara kolla i 5 minuter och sen bytte jag till en komedi, haha. Skräckfilmer är inte roliga om man kollar själv. 
 
Hoppas iallafall att min "förkylning" eller vad man nu säger går över tills imorgon, eftersom att jag ska till Uppsala då. För att ha något att sysselsätta mig med nu på kvällen så har jag målat naglarna lite inför nyår, kanske inte världens finaste, men såhär ser dom iallafall ut.
 
 
Nyårsnaglar
 
 
 Godnatt! Skriver mer imorgon
 

Snart är det äntligen nyår

 
 
Var ute på stan i Uppsala med Luna en sväng idag och gick runt där i några timmar för att leta kläder. Tog en lunch på Subway och sen tog vi en fika på McDonalds (okej det var bara Luna, och hon tog en paj).
 
Hittade till min förvåning en del grejer. Trodde först att allt fint skulle ha blivit slutsålt i mellandagsrean och det mesta hade faktiskt det, men jag hittade ändå lite grejer som jag tyckte var fint. Allt är från H&M. 
 
Ska lämna tillbaks den aprikosfärgade skjortan, för att  jag inte var tillräckligt säker på den och det är ju onödigt att slösa 249 :- på något man ändå inte kommer att använda
  Färgen på linnet blir jättekonstig på bild, men egentligen är den mer "marinblå" och matrialet är densamma som på den aprikosfärgade tröjan
 
Så ja, det var allt. Ska åka in med Luna igen antingen imorgon eller i övermorgon för att lämna tillbaks tröjan och köpa lite nyårssmink, eftersom att nyår börjar närma sig. Längtar så otroligt mycket! Ska fira med Sofi, Luna, Felisia och några grabbar. Kommer bli grymt!
 
 
 

Cry me a river

 
 
Det blev inte fransk manikyr ändå, var för trött efter filmen så det blev det vanliga, alltså helvita naglar. Vet inte varför jag gillar det så mycket, men tycker faktiskt att det är riktigt fint.
 
Iallafall, filmen var sjukt bra. Den hette Funny Games och den var nog en av dom obehagligaste filmerna jag har sett och personligen gillar jag filmer som har spänning i sig och är lite läskiga så jag rekomenderar verkligen den! 
 
Ska sova nu, ganska tidigt för en gångs skull, eller ja tidigare än vanligt åtminstonde, för jag ska åka till Uppsala imorgon med Luna och spendera mina julklapps och födelsedagspengar i mellandags rean. Så jag kan allså inte vakna vid 14.30 imorgon som jag gjorde idag. Det här blir alltså det sista inlägget för inatt då, godnatt!
 

Äntligen klar med mitt rum!

 
 
Vaknade vid klockan 14.30 bara för jag satt uppe hela natten och snackade med William och Markus på skype, somnade då ungefär vid klockan 6.00. Så jag har inte direkt gjort något speciellt idag, förutom att städa klart mitt rum. 
 
Sitter just nu vid datorn och lyssnar på musik i myskläder och belönar mig själv för jag städat klart mitt rum med julmust och lite choklad, haha. Jag är så nyttig. Lite senare ikväll ska måla mina naglar, så fixar dom lite nu också. Ska alldeles stax gå ner och kolla på film, så jag hinner inte skriva så mycket mer nu. Uppdaterar senare. Hörs!
 
Ska göra fransk manikyr, förhoppningsvis dyker det upp något litet foto på resultatet senare!

2013 wishes

 
 
 
 
 1. Lära mig spela gitarr
 2. Gå ner i vikt 
 3. Resa till London
 4. Hoppa Bungeejump
 5. Skaffa en katt 
 6. Resa till USA och få träffa min familj
 7.Få längre hår
 8. Bli kär 
 9. Göra saker jag aldrig annars skulle göra
10. Flytta hemifrån
11. Skaffa en tatuering
12. Inte bry mig om vad andra tycker
13. Förbättra mina betyg
14. Få bättre självförtroende
15. Bli en bättre person
16. Prova alla Ben & Jerry's smaker
17. Åka på kryssning
18. Vinna på lotto
19. Köpa Jefferey Campbell skor
20. Gå på en Ed Sheeran konsert
 
 
Låt det här bli mitt år
 
 
 
 
 
 

Give me love like her

 
Blev ganska sent så jag hann inte städa klart, därför får ni inte bilder på hela mitt rum, men jag hoppas att det inte gör något! Dessutom är det inte världens bästa kvalitét på vissa av bilderna eftersom jag tog utan blixt. Anledningen till att jag hade ljuset släckt i rummet är att min taklampa gör så att bilderna ser helt gula ut om jag har tändt.
 
Haha, har ett jättegammalt Nintendo 64 och Playstation 1 vid sidan om tv:n, bara för att jag spelade mycket när jag var yngre
Duschtvål - Bath & BodyWorks, Antibakteriell handtvål - Victoria's Secret, Hårserum - Pureology
Shower Fresh Parfym - Clean, äppelparfym som jag inte vet vart den är ifrån, Baby touch Parfym- Burberry
Shampoo Fresh - Clean
"Parfymröret" som ligger ner - Pink Sugar
Dock inte hela min samling, men allt fick inte plats på bordet
 
 

Fixade ännu mer

 
 
Fixade och piffade till bloggen ännu mer, och blev faktiskt riktigt nöjd över resultatet! Har  hållt på i flera timmar nu med koder och grejer, och det har tagit i stort sätt hela dagen att bli färdig, men det var helt klart värt det.
 
Att ha gjort det snyggare här gör också så jag får mer motivation till att fortsätta och orka blogga så det var lika bra att jag tog mig tid och fixade till allt. 
 
Och JA. Allt på bloggen är egenfixat av mig så jag har inte hämtat eller köpt någon färdig design, jag har alltså gjort ALLTING själv. Bilderna i menyn är hämtade från weheartit
 
Så nu när jag äntligen är klar med att ändra allt på bloggen så ska jag städa mitt rum, kan ta bild på mitt rum sen, om jag hittar några batterier till kameran. 
 
Sålänge får ni en orelaterad bild som är tagen i mitt rum, bara för att fylla ut inlägget lite. ©
 

Light up the darkness

 
 
 
 
It is during our darkest moments that we
must focus to see the light. ©

Födelsedagspresent från storasyster

 
 
Jag glömde att säga det, men jag fick en födelsedagspresent i efterskott av min syster Isabella när hon var på besök. Jag blev jätteglad, eftersom att det var precis vad jag behövde för min mascara nästan är slut. 
 
                 Lumene raspberry Miracle Mascara - det coola är att den också luktar hallon!
 
Tack för den fina presenten älskade syster ♡

Min drog

 
 
Otroligt bra låt! Fin video till också 
 
 
You know I'll fight my corner, and that tonight I'll call you 
after my blood is drowning in alcohol. 

Twilight Breaking dawn del 2

 
 
Idag kom båda mina storasystrar förbi och hälsade på! Jättetrevligt faktiskt! Har inte sett dom på länge, och en av mina systrar har inte vart hemma på 3 och ett halvt år, så det var riktigt skönt att hon kom hem igen. Sedan åkte min äldsta storasyster hem till sig med bil, och min yngsta storasyster stannade kvar ett tag till. När hon också skulle åka hem så gick jag med henne till stationen och när jag lämnat av henne så gick jag hem till Luna. Vi var där ett litet tag och satt och pratade om filmer i soffan. Då kom vi på att vi kunde åka in till Uppsala och se om det fanns någon bra film på bio.
 
Filmen vi kollade på blev Breaking dawn del 2. Den var verkligen jättebra! Mycket bättre än vad jag förväntade mig, så jag rekomenderar den starkt! Här kommer lite mobilbilder från bion.
 

You only hate the road when you're missing home

 
 
Rubriken är så sann. Okej, bara för att få det här överstökat så berättar jag om det nu. Det kommer tyvärr inte att vara några bilder med i inlägget. 
 
Det var i onsdags för två veckor sedan, en dag då vi slutar klockan 16.00, som jag och Luna bestämde oss för att åka in till Stockholm helt spontant, eftersom att de nya pendeltågen var gratis att åka med då. Jag berättade inte för mina föräldrar att jag skulle dit, men vi åkte ändå. Det tog lite mer än 50 minuter att komma till Stockholm T-Central. När vi var framme ringde mamma och frågade vart jag var och jag sa att jag var i Uppsala, och hon sa att det var okej, men att jag skulle vara hemma innan 20.00. När vi var där så visste vi inte riktigt vad vi skulle göra, så vi kom på att vi kunde ta pendeln till Kista Centrum. Vi var där i någon timme och åt på McDonalds och kollade i affärer, änfast jag inte hade några pengar och hon bara hade lite på sitt kort. 
 
När vi hade tröttnat på att gå runt där så tog vi pendeln tillbaks till Stockholm T-Central och när vi var framme hade vi helt plötsligt bara 5 minuter på oss att hinna hitta och ta pendeln som gick hem till Knivsta. Vi sprang genom allt och mellan alla folk och sen frågade vi en massa personer ifall dom visste vart pendeln som skulle till Knivsta låg, Men nästan ingen visste och dom som sa att dom visste sa fel, så vi sprang runt där och letade. 
 
Sedan gick vi å frågade en som satt och kollade biljetter och han sa att det var spår 15-16, men när vi kom dit stod det tåget helt stilla och det var bäcksvart där i. Vi väntade ett tag, så kom det ett tåg på andra perrongen, så Luna sa att vi skulle gå och fråga dom om tåget gick till Knivsta, och självklart skulle ju jag då gå in och fråga medans hon höll vakt så inte dörrarna skulle stängas. Jag gick in dit och frågade folk, men dom sa att slutstationen var i Märsta och sen gick inte tåget längre, då tackade jag och skulle precis gå när jag hörde en röst säga "dörrarna stängs". Så jag sprang mot dörren, men den hann precis stängas, så jag stod inuti tåget och Luna stod utanför och vi bankade på dörren från båda sidor och försökte dra i nödbromsen, men inget funkade. Så då åkte jag iväg, Lunas mobil hade gått slut på batterier och jag hade 10% kvar. 
 
Klockan var då runt halv nio och jag skulle vart hemma för längesedan, men där satt jag nu på tåget, med en massa främlingar. Jag blev överlycklig när jag såg att Luna ringde, och hon sa att hon laddat sin mobil.Tillslut var jag tvungen att fråga om hjälp och jag fick hjälp av en gammal dam. Vi steg av vid Sollentuna och väntade där tills Lunas tåg skulle komma. Vi väntade i ungefär 30-40 minuter och sen kom Lunas tåg.
 
Vi fick nästan glädjetårar när vi träffades igen, för båda vi hade vart skiträdda. Sen åkte vi hem och jag var hemma hon mig vid 22.00. 
 
Seriöst Luna, vi har inte känt varandra så länge, men vi har redan kommit varandra så nära. Du är nästan som en syster nu, men innan jag kände dig trodde jag aldrig att du var så som du är. Haha, våran humor och allt! Allt vi helatiden hittar på xD Du betyder grymt mycket! Loveu
 
 

Obeskrivligt bra dag

 
 

Skriver mer om den sen, tillsammans med annat jag gjort i veckan. Så länge får ni en bild på mig, Luna
och Sam. Inte så bra kvalitet dock. 
 
 
 

Förlåt så otroligt mycket!

 
 
Som sagt så har jag ju inte bloggat på någon vecka, inte så att jag tappade blogglusten, men jag hade
helt enkelt bara inte tillräckligt med tid. Det har varit alldeles för mycket prov och plugg nu, och äntligen 
börjar det att lugna sig! Jag har dock ett teknikprov imorn som jag knappt pluggat till, men jag klarar 
mig nog. 
 
Ville också säga att det har varit ett rentutsagt riktigt jäkligt väder här, med stöstormar och grejer, så
drygt. Min mamma och min lillasyster åkte med bilen i diket också för några dagar sedan, men både 
dom och bilen klarade sig oskadda som tur var! Förövrigt är vintern ganska mysig, med julen och allt 
alltså. Fast ändå hatar jag snö, haha. 
 
Förra helgen spenderades med Luna, och vi åkte ännu en gång helt spontant till Uppsala mitt i natten, 
som vi tydligen har fått som vana att göra nu. Men hela den här helgen använde jag bara för att plugga, 
riktigt tråkigt, men det är ändå skönt att ha fått det gjort!
 
Nu ska jag gå och duscha och efter det ska jag sova. Helt sjukt trött är jag.
 
Bara för att jag knappt bloggat något nu i december så får ni några mysiga december bilder, så lovar 
jag att uppdatera mer imorn! Godnatt och förlåt igen 
 
Btw, det här inlägget ser säkert helt knas ut
 
 
      
 
   
 

Bilder från helgen

 


RSS 2.0