I knew you were trouble when you walked in

 
 
Var på stan med Luna igår bara för att titta lite på kläder och sånt. Blev inte direkt några kläder, men fick dock för mig att köpa rosa hårfärg bara för att se om det funkade på mitt hår, haha. Vi gick runt och letade överallt och hos varenda frisör, men alla hade typ bara sprayfärg. Var supersvårt att hitta! Men tillslut fick vi tag på en riktig hårfärg. Sen åt vi på Subway och därefter åkte vi hem och drog till ICA för att köpa fika. När vi kom hem till Luna så fikade vi cupcakes och munkar och kollade på en komedi. Somnade nästan direkt efter det och sen på morgonen kom min låtsaspappa och hämtade mig.
 
Har färgat mitt hår rosa nu, blev inte direkt så jätte "vibrant" men lite rosa blev det ändå. Lägger upp bilder på det snarre!
 
 
Det här köpte jag igår: 
Gliss hair repair hårolja - 159kr
Trosor - 135kr
Fudge Paintbox Pretty flamingo - 175kr

Cinnamon challenge i matsalen

 


Heat

 
 
Gick spontan som jag är till ICA när jag var påväg till skolan idag eftersom jag kom på att jag hade glömt att ta parfym innan jag gick hemifrån. Var ändå försenad och missade halva dagen, så jag bara aja, kan ju lika gärna gå förbi där då.
 
Kan verkligen tipsa om denna! Luktar otroligt gott! Köpte den för bara 235 kronor, kan dessutom säga att den är mycket billigare på ICA än vad den är på t.ex Kicks, H&M, Lindex osv, så man sparar ju en del pengar också. 
 
Inte så fina bilder, men har en annan kamera nu och fattar inte alls hur den funkar, därför blev bilderna såhär, så ser man fingeravtryck på parfymflaskan också åh vad fult
Beyonce Heat 
 

Nobody prays for the heartless

 
 
Mobilbild - Mitt smink idag

Okej ...

Märkte det här för någon dag sen, har 5-10 unika besökare genomsnittligen per dag, men en dag helt plötsligt så såg jag att antal unika besökare ökade skitmycket för bara en dag, sen blev det som vanligt igen. Sneaky

Sorry sorry

 
 
Hej! Förlåt så jättemycket att jag inte uppdaterat på några dagar! Min dator har iallafall vart kaos och knappt gått att göra någonting alls på. Nu funkar den ändå hyfsat bra så passar på att lägga upp ett inlägg. Hela veckan har varit sådär lagom seg och jag var så glad över att det äntligen blev helg efter att ha lidit i 5 hela dagar, men nu är helgen nästan redan slut. Vart har den tagit vägen?! Har knappt hunnit göra någonting alls känns det som. Helgerna går så fruktansvärt fort när det är skola.
 
Idag var jag på thairesturang med hela min familj (alltså alla mina 4 syskon förutom min lillebror i USA, min mamma och min styvpappa) och firade att min mamma idag efter 5 kämpiga år tillslut blivit färdig sjuksköterska! Grattis Mami ♥
 
Har precis kommit ut från duschen och sitter just nu och dricker te samtidigt som jag skypar och lyssnar på musik, det är alltid det rätta! Men tycker ändå att det är grymt tråkigt att jag knappt kan göra något på min sega laptop utan att den kraschar, saknar verkligen min gamla stationära dator för tillfället, där man kunde spela och göra saker utan problem och en massa bugg. Har knappt ens tid för sånt nu när det är så mycket med skolan och allt, vilket är sjukt synd! Ser fram emot sommaren, hoppas att jag kan köpa en ny dator då också.
 
Vet inte riktigt hur jag ska avsluta det här inlägget, men jag tror att jag kommer kunna uppdatera oftare framöver, ska verkligen försöka!
Fuck school.

Vi är farliga

 


Skridskor

 
 
Haha idag var första gången jag åkte skridskor på 4 år. Gick inte sådär jättebra! Nu ska vi tydligen åka skridskor varje idrottslektion ända fram till sportlovet också, orkar inteee.
 
Iallafall, dagen har väl vart sådär, har bara vart i skolan och gjort det vanliga. Blev inte ett så jättelångt inlägg eftersom att jag har brist på idéer om vad jag kan skriva om. Jaja, ska gå och tvätta av mitt smink nu och sen ska jag sova, godnatt!
 
Okej, att åka skridskor är det värsta jag vet
 

Hej jobbig dag

 
 
Som rubriken säger så har det vart en otroligt jobbig dag idag, vilket är anledningen till att jag inte gått och lagt mig ännu. Har precis kommit ut ur duschen (varför duschar jag på natten?) och fixat det sista inför imorgon. Morgondagen, som är om några timmar, kommer också att bli ganska dryg, eftersom att vi ska vara ute och åka skridskor i det kalla vädret på idrotten. Usch. Det är nu man vill bo i något varmt land. 
 
Vad jag har hållt på med mesta delen av dagen 
 
Men just nu kan jag iallafall se en sak positivt. Jag är snart klar med mitt SO arbete, yay. Vet att jag typ bara har skrivit om tråkiga saker här på sista tiden och det här är inte heller särskilt intressant, men det är så mitt liv ser ut just nu. Skola = tråkigt.
 
Så ja, nu ska jag äntligen sova och så får vi hoppas på att jag hinner upp i tid imorgon. Godnatt!

Kissing in cars

 
 There's no such thing as too young
 
 
 

Bio med Luna

 
Förlåt för dålig uppdatering, men jag har verkligen vart jätte jätte upptagen med ett skolarbete jag håller på med och kommer troligen att vara det två dagar till framöver. Jag och Luna var iallafall på bio igår och såg "Mammas pojkar" var tyvärr inte så jättebra och det var bara gamla personer i biosalongen, så det var inte precis värt dom 110 kronorna. 
 
 
Anledningen till att jag är uppe nu när klockan är över 5 så är det för att jag har pluggat hela natten. Verkligen jätte drygt! Så mycket arbete. Fattar inte hur jag kunde längta till att jag skulle börja 9an förut. Det är det jobbigaste läsåret jag vart med om i HELA mitt liv. 
 
 

Sista dagen på lovet

 
 
Har suttit och pluggat största delen av dagen eftersom att jag alltid ska göra allt i sista sekunden när det gäller skolan. Jag börjar ju imorgon, jag både längtar lite och längtar inte. 
 
Kollade lite på film med mamma också, det blev en skräckis! ATM hette den, den var hyfsat bra, men jag har faktiskt sett bättre. Det handlade om några kompisar som blev fast i ett "bankomathus" och typ blev dödade en efter en. Den var inte så jätteläskig, men obehaglig var den ju.
 
Ska sova nu eftersom att det är skola tidigt imorgon! Men vi hörees
 
 
                Pluggmys med te                                      
Okej inte för att det är mysigt att plugga men ändå
 
 
 
 
 

Ge mig sommar igen

 
 
 En av mina favoritlåtar från i sommras. Längtar hur mycket som helst tills det blir 
sommar igen! Sommaren 2013 blir dunder
 

Bloglovinbyte

 
 
Har just skaffat bloglovin, så om ni är intresserade så är det bara att följa mig och slänga upp en kommentar på det här inlägget när ni är klara, så följer jag er tillbaks (: Ikonen sitter i menyn! 
 
 
 
 

Ny navelpiercing

 
 
 
Kolla vad som kom till mig på posten idag! Blev superglad! c:

You literally light up my world ♡

 
 
 Bilderna är tagna med min mobil och är inte redigerade, ingen effekt har heller lagts till © 
 



 

Nyårsafton

 

 

Mitt nyår var väl sådär, vi drack lite vin och åkte sen in till Uppsala, men det var skit tråkigt där och det regnade. Det kostade 150 kronor att åka med SJ och det var det enda som gick så att vi precis skulle vara i Uppsala på tolvslaget och änfast det var dyrt så var vi tvugna att åka med det, men han som skulle kolla biljetterna var snäll och lät oss åka gratis.

 

Eftersom att inget var öppet i stan förutom Max så stod vi ute och vi frös skitmycket, men vi kunde inte åka tillbaks hem för det fanns inget tåg som gick förrens morgonen efter. Som tur var så hittade vi en buss som gick 3.45 så vi kom en bit över 4 men det fick man inte betala med fickpengar på så vi fick egentligen inte åka med, men chauffören sa att vi fick åka med ändå utan att betala.

 

Jag sov över hos Luna och vi somnade runt 7.00 och vaknade upp dagen efter vid 15.30, så synd att hela dagen gick till spillo när man har så lite kvar på lovet men det var ju ändå nyår. 

 

Här får ni lite fula och skeva bilder från nyårsnatten

 

RSS 2.0