Klasströja med mera

 
 
Hejsan! Så det var några dagar sedan jag bloggade senast, har inte riktigt haft tid att uppdatera här något. Men just nu har jag tagit en paus från att städa mitt rum (som fortfarande änfast jag städat i flera timmar ser ut som ett bombnedslag) bara för att kunna skriva det här inlägget. Kände mig skyldig till det, haha. Förlåt för att jag är så dålig på det här ):
 
Har inte hänt mycket alls, men jag kom iallafall hem från Mimmi idag, för jag sov över hos henne. Alltid lika roligt att träffa henne, änfast vi inte träffas ofta! 
 
Sitter och dricker såndär jordgubbsmilkshake från MAX nu, för mamma åkte förbi där påväg hem från jobbet. The fat kid in me got happy. Nej men det var bra att hon köpte sånt, för jag var ashungrig och min mage lät bokstavligt talat som chewbacca. Det var läskigt.
 
Men iallafall! Vi fick våra klasströjor nu i veckan, tänkte att jag kunde visa upp hur min ser ut.
 
Såhär ser min klasströja ut där bak. Tog en bild på hur den ser ut fram också, men när jag laddade upp den blev det helt stört, men på framsidan står det iallafall "UNG & DUM men jävligt KUNG" för er som undrar. Och ja, jag vet. Kom jag inte på nått bättre att ha på baksidan? Nej.
 
 
 
 

Min crush

 
 

 
 

Tillbaks?

 
 
Japp. Jag är tillbaks nu igen! Men vet dock inte för hur länge. Har vart mycket nu med skolan och allting. Det har hänt ganska mycket sen jag senast skrev här, både bra och dåliga saker. Mest dåliga tror jag. 
 
Blev förvånad att folk fortfarande gått in och kollat här på bloggen änfast jag inte uppdaterat på flera veckor. Förlåt så jätte mycket! Trodde inte att det skulle vara så. 
 
Hade tänkt att skriva ett inlägg om allting som händer just nu, allting jag känner, alltså bara skriva av mig lite för det känns som att jag behöver göra det. Men jag är ganska rädd att det ska tolkas på fel sätt ifall jag är så öppen, så vi får se hur det blir med det. Jag vet ju inte heller vilka som läser min blogg så det kanske inte heller är en sån bra idé. 
 
Men iallafall! Har vart sjuk nästan hela veckan nu samt ganska stor del av förra veckan, så jag har knappt fått någonting gjort överhuvudtaget. Känner mig jättestressad med alla prov jag har och det jag missat,  så det kanske inte blir så jättemycket bloggande. Förlåt. Sen ska vi åka på klassresa och åka skidor i Kungsberget eller vad det nu heter om ungefär två veckor eller så. Men bara för en dag. Jättekul, jag vet. Nej.
 
Ska nog avsluta det här inlägget nu så kommer det kanske dyka upp något till inlägg snart. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0